Kisah rakyat

Nasib ank si miiskin. Org lain keje gomen hebat2. Mak abah aku ape ada. Sejak tu aku janji dgn mak abah.

Assalamualaikum semua. Haiiii! Selamat Hari Raya. Nama aku Lala Luna boleh panggil Lala. Ini bukan satu pengakuan (confession) tetapi sekadar ingin berkongsi pengalaman. Aku dilahirkan bukanlah dalam keluarga senang dan bukanlah juga dalam keluarga yang susah sangat. Tetapi cukuplah aku katakan sekadar apa adanya. Alhamdulillah cukup untuk aku 2 beradik. Aruwah mak aku sekadar pembantu…

Kisah rakyat

Mkcik Pvaka. Famili M1skin ni ada 3 org. Sorg makcik, sorg ank lelaki umor belasan thn dan sorg ank prempuan lbh kurang baya aku.

Hai.. Nama aku Piya, umur 30-an, dah berkahwin dan ada anak seorang. Terima kasih kalau Admin siarkan cerita aku dan aku bagi warning. Cerita ini memang sangat panjang. Sebab aku ni memang banyak mulut. Haha. Tak syok la pulak kalau cerita sikit-sikit.Alhamdulillah musim pkp ni aku takdelah bosan sangat duduk rumah, sebab memang dari bulan…

Kisah rakyat

Slps kawen aku gilap suami smpai brkerjaya. Baru2 ni suami kerap ke surau tp peIik bju dlm almari makin brkurang.

CERITA pasal kambing tua suka makan pucuk muda memang cerita biasa kita dengar. Kaum lelaki biasalah kalau berhajat dia akan melakukan apa sahaja sehingga hasratnya tercapai, maklum semua lelaki berhajatkan gadis muda, tak kiralah untuk jadi isteri ke berapa. Namun terpulang kepada gadis–gadis sahaja sama ada menerima ataupun tidak, bab berbohong jadi perkara kecil malah…

Kisah rakyat

Aku mental kerna sikap MIL. Dh mcam bermdu dgn mertua. Dctor semua terkejot. Trbeliak mata bila tau.

Disahkan Mental Kerana Perbuatan MIL Assalammualaikum dan salam sejahtera semua. Saya ingin mendapatkan sokongan dan komen positif dari pembaca semua. Oleh sebab saya bakal czer minggu depan, dktor pskiatri risau saya akan mengalami post parthem d3pression. Dktor sahkan saya mempunyai MDD, PTSD dan ANX1ETY. Kisahnya bermula saat saya nikah dengan suami. Sebelum nikah, suami kata…

Kisah rakyat

Rahsia istriku. Lps mndengar kata2 istri, aku hayun penammpar. Cpat2 aku pelok. Ank2 turut mnangis meraunng.

Wahai Isteriku (Versi Aku) Assalamualaikum semua… sekadar nak luah.Aku nak cerita tentang isteriku yang tercinta 11 tahun dah kawin, anak 2. Kenal masa aku habis belajar. Isteriku berniqab, pemalu takut dengan lelaki. Tapi aku ni pulak jenis buaya, mestilah nak try. Bukan senang nak dapatkan dia. Banyak aku contact rakan kerjanya lebih dari aku contact…

Kisah rakyat

Slamat Pngantin Baru, Tunangku. Ibunya tiba2 putuskan prtunangan tp aku trkejot bila melihat gadis pilihan mereka.

Selamat Pengantin Baru, Tunangku Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua. Boleh dikatakan lama ku pendam, tiada medium untuk ku luahkan. Page ini selalu menjadi page setia yang selalu aku lawati. Banyak yang boleh dijadikan iktibar juga sebuah pengalaman yang kurasa dekat dihati. Namaku Tya, berasal dari selatan tanah air juga bekerja dalam daerah yang sama. Seorang…

Kisah rakyat

Tak sngka 1st jumpa, aku dirg0l Zarul. Terus berubah hdup aku. Sjak tu dia hilang. Kini dah bernikah anak sorang.

Aku kenalkan diri, nama aku Nur (bukan nama sebenar), umur mid-20s. Kalau semua orang tak kisah, mungkin kisah aku ni, campur bahasa Inggeris dan bahasa Melayu sikit. Sebab certain things lagi feeling bila express dalam bahasa rojak. Huhuhu, sorry. Pertama sekali, aku just nak doakan perkahwinan Man dan isteri sentiasa diberkati Allah. Alhamdulillah, your marriage…

Kisah rakyat

Kemarok dgn bini org. Arif buaya drat tp peIik Laila blh sangkut. Lps dorang nikah, mnyesal sgt aku rasa.

Jatuh Cinta Dengan Isteri Kawan Baik Salam admin dan pembaca semua. Ni first time aku buat kerja gila ni, confess hahaha. Harap admin publish la confession aku ni walaupun penulisan cacar marba. Ok, sebelum tu aku kenalkan diri. Nama Ed, umur 20an (tak berapa nak pertengahan tapi tak berapa nak hujung gak), bujang, berkerjaya, dan…