Kisah rakyat

Biasanya org mngandung disayangi dan dihargai, tapi hnya ini yg aku dpt. Aku mnyesal.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum dan salam sejahtera, terima kasih admin kerana siarkan confession ni.Aku Isya berumur 28 tahun dan sudah berkahwin. Bekerja di selatan tanah air, dalam bidang yang hampir sama masa belajar di universiti. Boleh katakan gaji aku agak setaraf dengan pendidikan. Berpewatakan agak menarik. Aku mintak maaf juga kalau confession ni berbelit belit.…

Kisah rakyat

Makin lama makin terok. Bila dtg, aku sampai tak lalu nak mkan masakan mak. Trgamaknya kakak.

Foto sekadar hiasan. Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua pembaca. Aku disini sekadar ingin meluah rasa hati yang berat. Andai ada cara penyelesaian dari pembaca, juga aku terima. Aku seorang isteri, jugak seorang ibu untuk putera puteri soleh solehah aku. Aku mula kan cerita daripada aku mula menikah saja ya. Selepas aku dan suami menikah kami…

Kisah rakyat

Bila istri pukol dan m4ki, aku takut sendiri. Tpi bila trkantoi istri curng dgn ramai jntan, aku nekad.

Foto sekadar hiasan. Saya nak kongsi cerita kisah hidup saya lepas berkahwin. Saya ditakdirkan berkahwin dengan anak bangsawan yg kaya raya sedangkan saya cumalah orang kebanyakan biasa. Mula mula berkahwin memang sukar sebab cara hidup kami betul betul berbeza. Saya tak nak cerita bab harta tapi nak cerita tentang perangai isteri saya. Saya bukanlah lelaki…

Kisah rakyat

PeIik Ayah taknak jdi wali. Mintak aku buat DN4 test. Ibu tiri memerIi. 20 thn cerrai, d3ndam ayah tak brkesudahan.

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sebenarnya aku dah fikir banyak kali sebelum mengambil keputusan untuk menulis confession ni. Aku tahu sebahagian besar akan menudoh aku derhaka atau tak hormat orang tua. Tapi seandainya kamu semua berada di tempat aku sekarang, demi Allah tak semudah itu untuk terus kekal tenang. Aku ingin ceritakan kisah…

Kisah rakyat

Sdih bila kami laki bini hilang krja. Rumah trpksa disewakan. Kami pula mnumpang. Aku maIu dgn anak2.

Gambar sekadar hiasan. Assalamualaikum dan salam sejahtera. Pengenalan. Aku Mia kategori M40. Sudah berkahwin dan ada anak sepasang. Suami kerja sebagai Manager di syarikat swasta dan aku kerja sebagai perunding professional. Long story short, suami aku hilang kerja, aku pon hilang kerja. Kami ada komitmen rumah,kereta,ASBF, takaful hibah, med1cal kad, PTPTN.Kesemuanya dalam RM2k lebih. Tak…